Regressie/Re´ncarnatie Therapie 

Sefos

Regressie therapie

Zielsregressie

Therapeut

Onderzoek

Artikelen

Links

Tarieven

ContactWat is Regressie/Re´ncarnatie Therapie

Regressie Therapie is een psychotherapie waarbij cliŰnten in een lichte trance teruggaan naar de oorsprong van een probleem. Dit teruggaan beperkt zich niet alleen tot dit leven maar kan verder teruggaan naar vorig levens, vandaar Re´ncarnatietherapie.

 

Re´ncarnatie

Het blijkt dat na de lichamelijke dood het niet altijd vanzelfsprekend is dat de ziel teruggaat naar het Licht. Bij een traumatische dood bv door geweld, ongeluk etc kan men zich moeilijk los maken van het aardse leven. Men is dan niet ontvankelijk voor hulp aan de andere zijde van de dood. Dit kan ook gebeuren wanneer men te gefixeerd is op het aardse. Vaak hebben deze gestorvene niet eens in de gaten dat ze dood zijn. Er blijft een gedeelte van de ziel vast zitten in een eigen gecreŰerde wereld.

Wanneer een nieuw leven aangevangen wordt kan dit verloren gedeelte door een gebeurtenis gerestimuleerd worden. Deze restimulatie van het trauma uit dat vorig leven, kan zich voor de nu levende persoon uiten als fobie, vage klachten, onberedeneerde angsten, waanvoorstellingen, moeheid etc. Door weer terug te gaan naar de oorsprong van deze klachten kunnen deze verloren zielsdelen weer gere´ntegreerd worden, waardoor de klachten kunnen verdwijnen.

Geloof in re´ncarnatie nodig?

Een geloof in re´ncarnatie is geen voorwaarde om een succesvolle regressie therapie te doen. Een open staan voor wat het innerlijke onderbewuste je laat ervaren is wel handig.